Search

Μουντιάλ 2018: Το ζευγάρι του τελικού και η πρωταθλήτρια που βλέπουν 18 Θρακιώτες πρώην και νυν της Γ’ Εθνικής!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας κάνει πρεμιέρα το απόγευμα(18:00) της Πέμπτης 14 Ιουνίου, με την οικοδέσποινα χώρα να αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία.

Το SportsAddict ζήτησε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Θράκης να δώσουν τις δικές τους προβλέψεις, αλλά και να μας αποκαλύψουν ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Το ζευγάρι του τελικού που προκρίνουν περισσότερο οι προπονητές και αρχηγοί των 5 ομάδων της Θράκης που αγωνίστηκαν πέρσι στην Γ’ Εθνική αλλά και οι των τριών πρωταθλητών των τριών ΕΠΣ της περιοχής μας, είναι αυτό της με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων(8) είναι το ζευγάρι της Αργεντινής με την Βραζιλία ενώ με δύο ψήφους. ακολουθούν τα ζευγάρια Αργεντινή – Γερμανία και Ισπανία – Γαλλία. Άλλωστε αυτές οι πέντε χώρες έχουν πάρει κατά βάση της ψήφους των Θρακιωτών ενώ μία ψήφο έχει πάρει και η Αγγλία.

Όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου οι Θρακιώτες με 9 ψήφους βλέπουν πως ήρθε η ώρα ο Λέο Μέσι να κατακτήσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, και τρίτο για την Αργεντινή. Ενώ απο κοντά με 6 ψήφους είναι και η Βραζιλία αλλά και η Ισπανία που πήρε 3 ψήφους. Το εντυπωσιακό είναι πως με βάση τους 18 προπονητές και αθλητές που ρωτήσαμε μόνο αυτές οι τρεις επιλέχτηκαν για την κατάκτηση του τίτλου

Θυμηθείτε τι ψήφισαν:

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ

Share it