Search

Photos: Με πολύ παιχνίδι, δώρα και μετάλλια το φινάλε της σαιζόν για την Ακαδημία του Λεύκιππου Ξάνθης

Γέμισε παιδικές φωνές το απόγευμα της Τετάρτης το κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” για την γιορτή της Ακαδημίας του Λεύκιππου Ξάνθης για το φινάλε της σαιζόν.

Σε αυτήν μετείχαν μικροί αθλητές όλων των ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου, οπού μετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια τα οποία καταχάρηκαν με τους νικητές να παίρνουν μια μπάλα υπογεγραμμένη απο τους αθλητές του Ανδρικού τμήματος του συλλόγου που έφεραν το ντάμπλ.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών ακολούθησε η βράβευση όλων των μικρών αθλητών του συλλόγου που πήραν μετάλλιο συμμετοχής, με τις απονομές να κάνουν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Τσίλογλου τα μέλη της διοίκησης Τσιρχόγλου, Αποστολίδης και Σοφίας, αλλά και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Πεχλιβανίδης, Παλλάκης, Κούτρας, Ρετζέπης και Δώδος. Ενώ πέρα απο τα μικρά τμήματα τιμήθηκαν και οι αθλητές των τμημάτων Παίδων και Εφήβων του συλλόγου.

Η γιορτή των τμημάτων Υποδομής του Λεύκιππου ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Ανδρικού αλλά και της Ακαδημίας, Σωτήρη Κοκκινόπουλο να καλεί τους γονείς να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου τη νέα σαιζόν στην Γ’ Εθνική δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα, ενώ κάλεσμα να συνεχίσουν όλοι μαζί για το κοινό καλέ απηύθυνε ο Επικεφαλής Τμήματος Δημοσιών Σχέσεων του συλλόγου, Πασχάλης Λύρατζης

Share it