Search

Ξανάσμιξαν ο “δάσκαλος” και τα “παιδιά” του!

Οι ακαδημίες της Μεσσούνης με επικεφαλής τους Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνο Ουζουνίδη στον νομό Ροδόπης, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς την προηγούμενη δεκαετία στον τομέα της ανάδειξης ποδοσφαιριστών που έφτασαν να αγωνιστούν στο υψηλότερο εγχώριο επίπεδο, ενώ μέχρι τώρα γίνονται μνεία ως πρότυπο για την μέθοδο και τον τρόπο λειτουργίας τους. 

Η εξαιρετική δουλειά του Παναγιώτη Γκουτσίδη έβαλε τις βάσεις και εξόπλισε τους εν δυνάμει τότε ποδοσφαιριστές με τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πέτρος Μάνταλος, Θανάσης Ντίνας, Μάκης Μπαξεβανίδης, Βλάσης Καζάκης, Δημήτρης Χασομέρης, Νίκος Τρίχας και Πασχάλης Δραγανίδης είναι μονάχα κάποιοι απ’  τους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο “δάσκαλος” Παναγιώτης Γκουτσίδης, με τους πέντε πρώτους να αγωνίζονται, είτε τώρα, είτε σε παλαιότερη περίοδο της καριέρας τους στα “σαλόνια”  της Super league!

Στο πλαίσιο του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ποδοσφαιρικό “αντίο”  του Νίκου Τρίχα, πολλοί απ’  αυτούς ξανάσμιξαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής ως συμπαίκτες και αντίπαλοι και ξαναθυμήθηκαν έστω για λίγο τα παλιά…

Share it