Search

Από τον Πανθρακικό στα Κ15 του Πανιωνίου! Ζει το όνειρό του ο Παναγιώτης Πολυμέρης!

Στην ομάδα Κ15 του Πανιωνίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 14χρονος Παναγιώτης Πολυμέρης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που κατάγεται από την Λήμνο,αγωνιζόταν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τους τελευταίους μήνες της φετινής χρονιάς αγωνιζόταν στην ακαδημία του ΑΠΣ Πανθρακικού, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Δημόπουλου, ενώ είχε συμμετοχές όντας βασικός και με την μεικτή της ΕΠΣ Θράκης, επιλέχθηκε να στελεχώσει την ομάδα Κ15 του Πανιώνιου και να συνεχίσει ή μάλλον να…ξεκινήσει την λαμπρή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του από την “πλατεία” και τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Παναγιώτης Πολυμέρης αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα, της φιλοσοφίας του “νέου” Πανθρακικού, που επιθυμεί να δώσει έμφαση στα φυτώριά του με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων και ποδοσφαιριστών. Ωστόσο αποτελεί ευτύχημα για τους “πάνθηρες” που μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή, στην οποία υπήρχε χρονικό διάστημα που ακαδημία είχε μάλλον παραμεληθεί, ο πιτσιρικάς μέσα από την δική του δουλειά και τις οδηγίες και την υπομονή του προπονητή του, κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο, για να αγωνίζεται από του χρόνου στα πρωταθλήματα υποδομής της SuperLeague.

Ο νυν παίκτης του Πανιωνίου πλέον, μαζί με τον πατέρα του, βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου του ΑΠΣ Πανθρακικού, όπου χειροκροτήθηκαν από την διοίκηση και τους παρευρισκόμενους, αλλά και ευχαρίστησαν με την σειρά τους τους ανθρώπους του συλλόγου για όσα του πρόσφεραν. Ο πατέρας του Παναγιώτη είπε χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για όσα προσφέρατε στο παιδί μου, γιατί του συμπεριφερθήκατε σαν να ήταν δικό σας παιδί και το φροντίσατε όταν έπρεπε. Είπα στον γιό μου, μπορεί κάποια μέρα να γίνεις σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ να μην ξεχάσεις τον Πανθρακικό”

Τέλος, την παράσταση έκλεψε και η ατάκα του Παναγιώτη Πολυμέρη, η οποία συμπεριλαμβάνει το όραμα των ανθρώπων που χτίζουν και πάλι τον Πανθρακικό, τονίζοντας πως: “Κάποια μέρα, μετά από χρόνια, θέλω να έρθω να παίξω και πάλι στον Πανθρακικό.”

Share it