Search

Photos: Η συγκινητική βράβευση του γεννημένου αρχηγού του Ορφέα Ξάνθης Βασίλη Μαλαδένη!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ το 12ο διεθνές τουρνουά του Ορφέα Ξάνθης, οπού υπήρχαν ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μια απο τις πλέον ξεχωριστές στιγμές του διημέρου ήταν η βράβευση του συλλόγου στον αρχηγό της Ανδρικής ομάδας, Βασίλη Μαλαδένη που επί συναπτά έτη βρίσκεται στον σύλλογο. Μάλιστα ο γέννημα θρέμμα παίκτης του Ορφέα, που βρίσκεται στον σύλλογο απο τα 8 του χρόνια, αξίζει να σημειώσουμε πως έχει υπάρξει αρχηγός σχεδόν σε όλα τα τμήματα που έχει αγωνιστεί!

Η ιστορία του Βασίλη Μαλαδένη είναι απο τις πλέον όμορφες στην ιστορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του Ορφέα, με τεράστια προσφορά στον σύλλογο, ενώ είναι και απο τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες στην ιστορία του Ορφέα κάνοντας το 2004 και σε ηλικία μόλις 14 ετών το ντεμπούτο του στην Δ’ Εθνική.

Μάλιστα η βράβευση είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς την έκαναν δύο άνθρωποι που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή του Βασίλη, ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής αλλά και ο  προπονητής του Βασίλη απο τα πρώτα χρόνια στην Ακαδημία σε ηλικία 8 ετών μέχρι και σήμερα, Μάκη Μπογιατζίδη. Ενώ στο πλευρό του Μαλαδένη κατά την διάρκεια της βράβευσης ήταν ο υπερήφανος πατέρας Γιώργος Μαλαδένης,

Share it