Search

Στην Βαρκελώνη για να εξελίξει τις γνώσεις του στους αθλητικούς τραυματισμούς ο Γιώργος Τσονάκας!(+pic)

Στην Βαρκελώνη και το Καμπ Νόου, στην έδρα της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε ο Υπεύθυνος αποκατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, προκειμένου να λάβει μέρος σε σεμινάριο που αφορά την ισοκινητική στον αθλητισμό.

Ο ξανθιώτικης καταγωγής συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού άλλωστε είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην Βαρκελώνη προκειμένου να επιμορφωθεί ακόμη περισσότερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα ενδιαφέροντος του.

https://www.instagram.com/p/BjhkO6ejRA4/?taken-by=g_tsonakas

Ο Γιώργος Τσονάκας γεννήθηκε στην Αθήνα έχοντας καταγωγή και συγγενείς στην Ξάνθη. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στην Αποκατάσταση Αθλητικών Τραυματισμών. Γνωρίζει αγγλικά, ενώ έχει εργαστεί στην Ακαδημία του Ηρακλή Ν. Ζυγού. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ήταν μέλος της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ Ξάνθη την σαιζόν 2010-2011. Από τον Ιούλιο του 2014 αποτέλεσε “κομμάτι” του προσωπικού της ΠΑΕ Ξάνθη αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Υπεύθυνου Αποκατάστασης Αθλητικών Τραυματισμών, αλλά και μεταφραστή του Ραζβάν Λουτσέσκου χάρις τις άριστες γνώσεις Αγγλικών που διαθέτει.

Μετά απο μια τριετία στην Ξάνθη ο Τσονάκας αποφάσισε να ακολουθήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, οπού ο Γιώργος όπως και στην ομάδα της Θράκης έτσι και στην Θεσσαλονίκη διατήρησε τον διπλό ρόλο.

Share it