Search

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΣ Θράκης για τον χαμό του Κώστα Πολυχρονίου!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό μιας από τις εμβληματικότερες μορφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής μας ομάδας, εξέδωσε η ΕΠΣ Θράκης που αποχαιρέτησε τον Κώστα Πολυχρονίου(τον βλέπετε στην φωτογραφία απο την παρουσία του Πελέ στην Ξάνθη στα εγκαίνια του γηπέδου των Πηγαδίων)

Από τις σημαντικότερες διαχρονικά μορφές που αναδείχθηκαν στα ελληνικά γήπεδα, ο Κώστας Πολυχρονίου προσέφερε αξέχαστες στιγμές, χάρη στο ταλέντο, την προσωπικότητά και το ήθος του, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Ομάδα, τη φανέλα της οποίας τίμησε σε 27 διεθνείς συμμετοχές, αλλά και από το πόστο του προπονητή της επί 4 συναπτά έτη. Διετέλεσε επίσης προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, μεταφέροντας στους νεότερους την αστείρευτη ποδοσφαιρική του γνώση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος , τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης εκφράζουν την θλίψη τους για το θάνατο του Κώστα Πολυχρονίου. Ο εκλιπών είχε μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής. Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.”

Share it