Search

Ήττα στον ημιτελικό για την Α.Δ. Ροδόπης από την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλονίκης! Αύριο το ματς με την Α.Δ. Φθιώτιδας για την τρίτη θέση!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Α.Δ. Ροδόπης από την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων!

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιπουργκένη που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες αρκετά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, κατάφερε, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με το πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Βουρλής και να το διατηρήσει μέχρι την ανάπαυλα. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο τέρματα σε διάστημα είκοσι λεπτών, με την μπάλα να “τιμωρεί” τους παίκτες της Ροδόπης, που στο πρώτο ημίχρονο έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και έτσι μοιραία αποκλείστηκαν!

Πλέον η ομάδα της Α.Δ. Ροδόπης θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα της φετινές της υποχρεώσεις στον αυριανό μικρό τελικό κόντρα στην Α.Δ. Φθιώτιδας που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Α.Δ. Ροδόπης (Τσιπουργκένης): Ντάβανος, Παναγιωτίδης, Γούσιος (Βουτσάς), Μυστρίδης, Γκανούδης, Τσιπλακίδης, Βουρλής, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσάκης, Μακίδης, Στογιαντσάκης.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it