Search

Πρώτη νίκη για τους παλαίμαχους της ΑΕ Κομοτηνής στο Τριεθνές Τουρνουά Παλαιμάχων επί του Ουζουνκιοπρού!

Την πρώτη της νίκη στο Τριεθνές Τουρνουά Παλαιμάχων κατέκτησε η ΑΕ Κομοτηνής, που νίκησε εκτός έδρας με 1-2 την αντίστοιχη ομάδα του Ουζουνκιοπρού Τουρκίας!

Μετά από ένα πολύ συνρπαστικό παιχνίδι με πολλές άσεις εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κουτσογιάννη που σκόραρε και τα δύο τέρματα, αλλά και τον τερματοφύλακα Φυλτανίδη.

Η ΑΕ Κομοτηνής, παρ’όλες τις ατυχίες κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο μέρος και να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια, αφού είχαν χάσει και πέναλτι, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η ΑΕ Κομοτηνής αντέδρασε, έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες και κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κουτσογιάννη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους κιτρινόμαυρους το ερχόμενο Σάββατο, για την εξ αναβολής τέταρτη αγωνιστική του Τριεθνούς Τουρνουά Παλαιμάχων, εντός έδρας, κόντρα στην ομάδα του Λουλέμπουργκάζ.

ΑΕ Κομοτηνής (Παπάζογλου): Φυλτανίδης, Ματζίρης (Μηλιατζόπουλος Γ.), Μηλιατζόπουλος Π., Καζάκης (Τουρχάν), Πετρίδης, Μάρκογλου, Γεωργιάδης, Μπόζης (Φουτσιτζίδης), Οκτάη, Κουτσογιάννης, Δημόπουλος.

Share it