Search

Απο συμπαίκτες στην Ξάνθη αντίπαλοι για ιερό σκοπό Σπύρος Βάλλας και Αντώνης Τσιάρας!

Μετά απο πέντε χρόνια στο ίδιο γήπεδο βρέθηκαν Σπύρος Βάλλας και Αντώνης Τσιάρας, με τους δύο Λαρισσαίους ποδοσφαιριστές μετά την κοινή τους παρουσία το 2013 στην Ξάνθη να ξανα ανταμώνουν για διαφορετικό σκοπό αυτή την φορά μια και μετείχαν στο σπουδαίο φιλικό του ΑΟ Τρικάλων κόντρα στους “Φίλους Σωτήρη Κυργιάκου”  για την ενίσχυση της 12χρονης Κωνσταντίνας.

Η μικρή πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και έτσι διοργανώθηκε το συγκεκριμένο φιλικό στο οποίο το ποδόσφαιρο έδειξε το ανθρώπινο του πρόσωπο. Με την ομάδα του Σωτήρη Κυργιάκου μάλιστα, αγωνίστηκαν και δύο εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές που θέλησαν να βοηθήσουν με την παρουσία τους. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Βιεϊρίνια.

Ακόμη, έπαιξαν μορφές της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Λεωνίδας Βόκολος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Παντελής Καφές, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Σπύρος Βάλλας, Στράτος Αποστολάκης, Φάνης Κατεργιαννάκης και Γιάννης Αμανατίδης

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι Σωτήρης Κυργιάκος, Γιώργος Βακουφτσής , Λάμπρος Χούτος, Κώστας Φορτούνης αλλά και ο αρχηγός του Α Ο Τρίκαλα , Άγγελος Βέρτζος.

Ο Α Ο Τρίκαλα στον οποίο έπαιξαν και αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων επικράτησε με σκορ 2-1 με δύο γκολ του Γιαννιτσάνη ενώ ισοφάρισε για τους φίλους Κυργιάκου ο Γιαννακόπουλος με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και το σώμα του Πάνου. Ο Γιαννακόπουλος είχε και δοκάρι

Α Ο Τρίκαλα : Γιδόπουλος, Βέρτζος, Αλεξίου, Ν΄Λουντούλου, Τουγλής, Μανώλης, Τσιάρας, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Τόμιτς, Σιαλμάς.

Αγωνίστηκαν και οι Σαχινίδης, Γκόλιας, Κατσαντώνης, Πάνος, Ζγκούρη, Κοντογεώργος, Μπαρτζιώκας, Νικλητσιώτης,Τσιμπούκας.

Φίλοι Κυργιάκου: Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Βόκολος, Μπενετάτος, Πούλιος, Μπασινάς, Καφές, Γιαννακόπουλος, Φορτούνης, Βιερίνια, Λυμπερόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Κατεργιαννάκης, Βάλας, Αποστολάκης, Αμανατίδης, Πράπας, Μπαλτούνας, Τσιούκας.

Share it