Search

Με Παπαστεριανό στην Super League ο ΟΦΗ!

να, ένα κλείνει τα θέματα των ανανεώσεων ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον ΟΦΗ στην Super League η ομάδα του Ηρακλείου.

Ο πρώην μέσος της Ξάνθης, Μανόλης Παπαστεριανός ήταν αυτός που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα χρονιά στο σύλλογο της Κρήτης καθώς συμφώνησε σε όλα μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καζανάκη και έδωσαν τα χέρια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Μια πολύ σημαντική ανανέωση, ολοκλήρωσε  τη Δευτέρα (21/5) η ομάδα μας.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη, έδωσε τα χέρια, για να παραμείνει στον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΟΦΗ και από τους παίκτες, που είχαν τεθεί σε προτεραιότητα, για να παραμείνουν στην ομάδα μας, με βάση την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ, με τον 31χρονο αμυντικό μέσο, είναι για ένα χρόνο. Ο Μανόλης Παπαστεριανός, έχει μεγάλη εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, στην οποία έχει αγωνιστεί 12 χρόνια με Ηρακλή, Αρη, Βέροια και Ξάνθη.

Φέτος, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Β’ Εθνική με τον ΟΦΗ και πανηγύρισε την άνοδο στην  Σούπερ Λίγκ. «Στον ΟΦΗ μας, της Σούπερ Λίγκ και ο Μανόλης Παπαστεριανός!  #ofi1925», ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανακοινώνοντας την παραμονή του έμπειρου μέσου στον ΟΦΗ”.

Share it