Search

Δύο αγωνιστικές απέμειναν στα play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης και η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο! Όλα τα σενάρια για τον τίτλο!

Δύο αγωνιστικές απέμειναν στα Play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης και όλα είναι ανοιχτά για τον τίτλο του πρωταθλητή!

Μετά και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και κυρίως με το διπλό της Γρατινής επί του Κοσμίου, η κορυφή πήρε φωτιά και ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα παλέψουν μέχρι τέλους, με φόντο το τρόπαιο, που θα τους φέρει την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική! Το Κόσμιο παραμένει στην κορυφή με 33 βαθμούς, όσους έχει και η Ελπίδα, ενώ ο Ίασμος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω, έχοντας 32.

Το Κόσμιο παρ’ όλο που ηττήθηκε, εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα χέρια του, αφού με δύο νίκες κατακτά τον τίτλο. Η Ελπίδα εξακολουθεί να θέλει τουλάχιστον ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα σχετικά με το Κόσμιο, αφού στην μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερούν οι ασπρόμαυροι. Όσο για τον Μέγα, έχει επίσης την τύχη στα χέρια, ωστόσο με πιο δύσκολο πρόγραμμα αφού στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αγωνίζεται εκτός έδρας, με τους άλλους δύο συνδιεκδικητές!

Αδιαμφισβήτητο, πάντως, είναι το γεγονός, πως ο πρωταθλητής, ανεξαρτήτως του αριθμού των υποψήφιων ομάδων (2 ή 3), θα αναδειχθεί την τελευταία αγωνιστική!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (1ος, 33 βαθμοί)

9η αγωνιστική: Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κοσμίου

10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ελπίδα Σαπών (2η, 33 βαθμοί)

9η αγωνιστική: Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

10η αγωνιστική: Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (3ος, 32 βαθμοί)

9η αγωνιστική: Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Share it