Search

Με σκόρερ τον Κατσικοκέρη νίκησε τον Ηρόδοτο ο Εθνικός και έβαλε “φωτιά” στην μάχη της ανόδου! Ήττα και τέταρτη θέση για Παραλίμνιο

«Φωτιά» στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά τους αγώνες μπαράζ που έγιναν σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι Αστέρας Αμαλιάδας και Εθνικός πήραν εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Αήττητο Σπάτων (2-1) και Ηρόδοτο (2-1).

Έτσι ο Αήττητος θέλει έστω και έναν βαθμό στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική για να πάρει την άνοδο, την στιγμή που ο Εθνικός θα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα για να πάρει την δεύτερη θέση και το δεύτερο εισιτήριο. Βέβαια να σημειώσουμε πως αν ο Ηρόδοτος κερδίσει το ματς με την Αμαλιάδα που διεκόπη θα θέλει νίκη κόντρα στον Αήττητο για να βγει αυτός κατηγορία

Οι Κρητικοί με βασικό τον ξανθιώτη Αλέξη Μελισσόπουλο ήταν αυτοί που μπήκαν με μεγαλύτερη ενέργεια στο ματς, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12′ πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε προσωπική ενέργεια και ωραίο σουτ του Μωραΐτη. Ο Εθνικός ισορρόπησε σταδιακά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 50′, όταν ο Μάναλης εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 1-1.

Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν έκανε στους Πειραιώτες, που στο 74′ έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Λεωνιδόπουλου και έβλεπαν τις ελπίδες τους για προβιβασμό στη Football League να κάνουν “φτερά”. Όμως στο 93′ ο Μισέλ (είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς) έκλεψε τη μπάλα από τον Καραγκιόζι, άφησε για τον πρώην επιθετικό του Πανθρακικού Νίκο Κατσικοκέρη και ο αρχηγός των “κυανόλευκων” με περίσσια ψυχραιμία προσποιήθηκε, πλάσαρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την τεράστια ανατροπή και νίκη του Εθνικού στην Κρήτη.

Στον πρώτο όμιλο ο Τηλυκράτης επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο μοναδικό σημερινό ματς. Τα πράγματα στον όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει όμως με τους Ηρακλή και Βόλο να έχουν “κλειδώσει” την άνοδο.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία:

1ος ΟΜΙΛΟΣ 
Βόλος-ΑΕΠ Ηρακλής (19/5) 2-2
Τηλυκράτης-Απόλλων Παραλιμνίου (20/5) 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής  13

Βόλος  10

Τηλυκράτης Λευκάδας  4

Απόλλων Παραλιμνίου  1

2ος ΟΜΙΛΟΣ 
Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Αμαλιάδας (20/5) 1-2
Ηρόδοτος-Εθνικός (20/5) 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αήττητος Σπάτων 8
2. Εθνικός 6
3. Αστέρας Αμαλιάδας 6 (-3β)*
4. Ηρόδοτος 4 (-3β.)*

* Ο αγώνας Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος διεκόπη λόγω επεισοδίων στην ανάπαυλα την προσεχή εβδομάδα θα αποφασιστεί η τύχη του στην πειθαρχική της ΕΠΟ.

Share it