Search

Δεν συγκινήθηκε ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης απ’ τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα παλαιμάχων ΠΑΟΚ και Αλεξανδρούπολης! (PHOTOS)

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενους παλιούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και της Αλεξανδρούπολης, είχαν οι ποδοσφαιρόφιλοι -και όχι μόνο- της πρωτεύουσας του Έβρου και παράλληλα να συνδράμουν με τον οβελό τους στον ιδιαίτερα ευαίσθητο σκοπό του αγώνα, την οικονομική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού όμως δυστυχώς όπως αποδείχτηκε δεν είλκυσε τους Αλεξανδρουπολίτες, με τις κερκίδες του “Φώτης Κοσμάς” να έχουν λιγοστό κόσμο, με συνέπεια όπως είναι εύκολα αντιληπτό λίγα έσοδα για τον “ιερό” σκοπό. Ανάμεσα στους θεατές και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Παντελίδης, όπως και παράγοντες και προπονητές από διάφορες ομάδες της περιοχής.

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, όπως ενημερωθήκαμε, κράτησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη μακριά απ’το Φώτης Κοσμάς, όχι όμως και τις υπόλοιπες “δόξες” του διεκφάλου του Βορρά, μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο Στέφανος Μπορμπόκης, ο Γιώργος Χασιώτης, ο Παύλος Δερμιτζάκης και άλλοι.

Στην ανάπαυλα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο απ’τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, οι Θοδωρής Ζαγοράκης (την πλακέτα παρέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης), Μιχάλης Μπαξεβάνογλου, Νίκος Αλαβάντας και Γιώργος Ουζουνίδης.

Share it