Search

Το pregame για το τελευταίο εντός στην Γ’ Εθνική και το παράπονο της ΑΕ Κομοτηνής!

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδια την φετινή χρονιά για την ΑΕ Κομοτηνής, που την Κυριακή στις 18:00 υποδέχεται την ομάδα του Μαντουλίδη στην Κομοτηνή στο τελευταίο ματς της στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Κομοτηνής πέρα απο το κάλεσμα στον κόσμο, εξέφρασε και το δικαιολογημένο παράπονο της για την απόφαση της ΕΟΚ παρά το αίτημα της να ορίσει διαιτητές απο την Κεντρική Μακεδονία ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το εξοδολόγιο που δαπάνησαν φέτος οι “κιτρινόμαυροι” για μεταφορικά και διαιτησίες.

Είναι χαρακτηριστικό πως συνολικά επιβάρυναν τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό της ΑΕ Κομοτηνής με 3.550 Ευρώ, σε εποχές δύσκολες με την ΕΟΚ να “σφυρίζει” αδιάφορα προς την ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση του μπάσκετ στην περιφέρεια.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Την Κυριακή 20 Μαϊου η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι της Σεζόν στις 18:00 κόντρα στην ομάδα του Μαντουλίδη.

Με αυτό το παιχνίδι “κλείνει” ένας όμορφος κύκλος περιπλάνησης με αξιοπρέπεια και σπουδαίες εμφανίσεις στα παρκέ της Γ΄ Εθνικής. Μίας προσπάθειας που ανάγκασε όλην την μπασκετική Ελλάδα να συγχαρεί για τις σπουδαίες εμφανίσεις αλλά και τις δράσεις εκτός παρκέ.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η ΕΟΚ όρισε διαιτητές από την Κεντρική Μακεδονία αναγκάζοντας μας για δεύτερο συνεχόμενο βαθμολογικά αδιάφορο εντός έδρας παιχνίδι να πληρώσουμε 140 Ευρώ οδοιπορικά παρότι στείλαμε με ηλεκτρονική αλληλογραφία επιστολή στην οποία ζητήσαμε τον ορισμό διαιτητών από τις γύρω περιοχές, προκειμένου να διευκολυνθούμε οικονομικά έστω και την τελευταία στιγμή,

Με δεδομένο πως ολοκληρώνεται η σεζόν και ποτέ δεν αναφέραμε κανένα παράπονο μας, η ακριτική μας Κομοτηνή “πληρώνει” την γεωγραφική της θέση.

Για την ιστορία στα 13 εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα μας πλήρωσε εκτός από τα πάγια έξοδα Γραμματείας (150 Ευρώ το παιχνίδι , 150 * 13= 1950 Ευρώ) και επιπλέον 1600 Ευρώ στα οδοιπορικά των Διαιτητών , που σημαίνει συνολικά επιβάρυναν τον ήδη επιβαρυμένο μας προυπολογισμό με 3.550 Ευρώ.

Share it