Search

Ατσάλι Αρχοντικών και Αετός Μίσχου με στόχο την τρίτη θέση-έκπληξη στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Πέφτει, την Κυριακή στις 17:00, η αυλαία του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, στο οποίο υπάρχει μία ακόμα εκκρεμότητα!

Ο λόγος, για την μάχη της κατάκτησης της τρίτης θέσης. Μπορεί βάση της προκήρυξης, μόνο οι δύο πρώτες θέσεις να χαρίζουν την άνοδο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στα προηγούμενα χρόνια, κατά τις οποίες ο τρίτος, ο τέταρτος ακόμα και ο πέμπτος, κατέκτησαν άνοδο.

Διεκδικητές της ίσως προνομιούχου αυτής θέσης, είναι το Ατσάλι Αρχοντικών και ο Αετός Μίσχου. Το Ατσάλι φιγουράρει τη παρούσα χρονική στιγμή στην τρίτη θέση έχοντας 54 βαθμούς, ενώ ο Αετός Μίσχου ακολουθεί με 53. Την τελευταία αγωνιστική, ο Αετός Μίσχου θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού θα αγωνίζονταν με τις Ελπίδες Κομοτηνής που έχουν αποβληθεί. Το Ατσάλι Αρχοντικών από την άλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Σαπών, σε ένα αρκετά δύσκολο ματς.

Με δεδομένο ότι ο Μίσχος θα φτάσει τους 56 βαθμούς, τα Αρχοντικά για να τερματίσουν στην τρίτη θέση, χρειάζονται μόνο νίκη κόντρα στον Ηρακλή Σαπών! Σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας, ο Αετός Μίσχου θα είναι εκείνος , που θα έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο απρόοπτο, με σύλλογο που δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣ Θράκης για την νέα σεζόν.

Share it