Search

Mr. Lucescu οφείλεις ένα τεράστιο συγγνώμη! Επικίνδυνες δηλώσεις εξομοίωσης… φασισμού με το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εδράζεται σε μία λογική να προσπαθείς να δικαιολογήσεις μία αποτυχία, κατασκευάζοντας φανερούς και αφανείς εχθρούς. Είναι ένας τρόπος να αποτινάξεις το βάρος των ευθυνών και να το μετατοπίσεις. 

Η “μπούκα”  του Ιβάν Σαββίδη με μπράβους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και μάλιστα με όπλο, για να αλλάξει μία διαιτητική απόφαση, μάλλον είναι κάτι το φυσιολογικό και λογικό στη σκέψη του πρώην προπονητή της Ξάνθης. Ή αν θέλετε και να γνωρίζει καταβάθος ο Ρουμάνος πως επιβλήθηκαν στην ομάδα του οι κυρώσεις τις οποίες θα εισέπραττε σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος (αν όχι μεγαλύτερες), έχει συνειδητά επιλέξει δημόσια να εκφέρει έναν διαφορετικό λόγο για τους ευνόητους λόγους.

Μίλησε πολλάκις για “κλεμμένο”  πρωτάθλημα, δυναμίτισε το κλίμα πριν τον τελικό κυπέλλου, αλλά τώρα ξεπέρασε τα εσκαμμένα, πραγματοποιώντας απαράδεκτες για τον κοινό νου και την ανθρώπινη ευαισθησία δηλώσεις.

Σε δηλώσεις του στην Πατρίδα του, δεν ντράπηκε να εξομοιώσει τις φρικαλεότητες των Ναζί της Γερμανίας, με τους εκατομμύρια νεκρούς, με αυτά που συνέβησαν στον χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης στη χώρα μας, αναφέροντας πως: «Ίσως μόνο στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Επειδή, όπως φαίνεται, μάλιστα, με την Ιστορία δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά χαρακτήρισε… φασιστική τη ναζιστική Γερμανία.

Αυτό που αναμένουμε είναι αν θα αντιληφθεί το μεγάλο του φάουλ ο Λουτσέσκου και θα ζητήσει ένα “ειλικρινές” συγγνώμη απ’  τους Έλληνες που βίωσαν στο πετσί τους τις κτηνωδίες και τις φρικαλεότητες των Ναζί.

Share it