Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 17 έως 23 Μαΐου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 17/5 έως και την Τετάρτη 23/5 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται, σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη Περιπέτεια, «Deadpool του Ντέιβιντ Λιτς (Τζον Γουίκ, Atomic Blonde) με τους Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Τι Τζέι Μίλερ, Μπιλ Σκάσγκαρντ & Ζαζί Μπιτζ…

Υπόθεση: Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 19:30 & 22:15, Παρασκευή: 19:00 & 21:45 & 00:30*.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Popcorn για όλους!

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους, έρχεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Λέο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα» του Σέρτζιο Μάνφιο με τους Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνο Κακανά, Ντίνο Σούτη, Δημήτρη Παπαδάτο, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννη Υφαντή, Χρύσα Σαμαρά, Υρώ Μιχαλακάκου & Στέλιο Ψαρουδάκη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα χαρισματικό, ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή, φορώντας μία στολή κατάδυσης που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζιοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι! Όταν μια πυρκαγιά καταστρέφει το χωράφι της Τζιοκόντα, ο πατέρας της σχεδιάζει να την παντρέψει μ’ έναν πλούσιο γαμπρό. Ο Λεονάρντο και οι φίλοι του αποφασίζουν να βρουν εκείνοι τα χρήματα που θέλει ο πατέρας της. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Τσιάκο αναζητούν έναν κρυμμένο θησαυρό, κάπου κοντά στη Φλωρεντία. Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν, τον Λορέντζο τον απαγάγουν πειρατές!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα: 17:30.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it