Search

Στο επίκεντρο για την Ξάνθη τα συμβόλαια Λουσέρο, Μεχία και Ντε Λούκας! Οι “τελειωμένοι” και ο παραμένων

Αντίστροφα μετρούν στην Ξάνθη για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 18 Μαίου, οπού και οι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εν αντιθέσει με τους παίκτες η περίοδος του καλοκαιριού είναι “καυτή” για τους διοικητικούς παράγοντες της ξανθιώτικης ομάδας, και κυρίως τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Τιμ Μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη.

Αρχικά στο τραπέζι μπαίνει ο φάκελος των ανανεώσεων με τις περιπτώσεις των ξένων να είναι στο προσκήνιο και αυτά που απασχολούν πιο άμεσα.

Ας πάρουμε όμως τα δεδομένα που υπάρχουν, δεδομένη είναι η αποχώρηση του Άντριαν Λουσέρο που μετά απο κουβέντα που είχε με τον Γιάννη Παπαδημητρίου αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί φέτος η συνεργασία των δύο πλευρών. Ενώ παρόμοια μοιάζει η κατάσταση και με τον Αλφρέδο Μεχία αν και για την περίπτωση του διεθνή απο την Ονδούρα η Ξάνθη θέλει να τον κρατήσει ωστόσο υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά.

Αντίθετος η Ξάνθη αναμένεται να κάνει υπέρβαση και να κρατήσει τον Πάμπλο Ντε Λούκας, άλλωστε στόχος της ξανθιώτικης ομάδας είναι να μην γίνουν πολλές μεταγραφές, και έτσι δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται πολλές αποχωρήσεις βασικών.

Share it