Search

Άκυρο του Ιράν στην επιλογή της Ξάνθης για φιλικό! Ο λόγος της απόφασης που στέλνει το φιλικό με Ελλάδα στην Αθήνα!!!

“Κόκκινο” στην επιλογή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να ορίσει ως έδρα του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με το Ιράν έβαλε η Ασιατική χώρα, με την ΕΠΟ να αναγκάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να ορίσει το ματς για την Αθήνα στις 2 Ιουνίου.

Παρά το πράσινο φως της ΕΠΟ στην ΕΠΣ Ξάνθης για την φιλοξενία του σημαντικού φιλικού αγώνα με την Μουντιαλική ομάδα του Ιράν, εν τέλει οι Ασιάτες έθεσαν θέμα καθώς ήθελαν να αποφύγουν την ταλαιπωρία ενός ταξιδιού απο την πατρίδα τους οπού προετοιμάζονται στην Αθήνα και απο εκεί να μπουν σε νέα ταλαιπωρία για την Ξάνθη, μια και η πόλη της Θράκης δεν διαθέτει αεροδρόμιο.

Έτσι η Ομοσπονδία του Ιράν παρά την θετική της απάντηση για φιλικό στις 2 Μαϊού απάντησε αρνητικά στην επιλογή της ΕΠΟ για διεξαγωγή του ματς στην Ξάνθη, ζητώντας το ματς να γίνει σε πόλη με αεροδρόμιο με αρκετές και συχνές πτήσεις. Έτσι και για να μην χάνει πολύτιμο χρόνο η ΕΠΟ αντιπρότεινε την Αθήνα με την απάντηση να είναι άμεσα θετική απο τους Ιρανούς.

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την πόλη της Ξάνθης να φιλοξενήσει την Εθνική Ανδρών, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο πάντως να υπόσχεται στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ξάνθη θα φιλοξενήσει παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας.

Share it