Search

Κακή εικόνα και ήττα απο την Σαουδική Αραβία για την ριζικά αλλαγμένη Εθνική!

Με πειραματικό σχήμα και μπόλικες αλλαγές στη σύνθεση της, η Εθνική ομάδα δεν είχε καλή εικόνα στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην… μουντιαλική Σαουδική Αραβία και γνώρισε αναμενόμενα την ήττα με 2-0.

αίζοντας με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από ένα ημίχρονο, αφού αποβλήθηκε κακώς ο Γιαννούλης με απευθείας κόκκινη κάρτα (43′) για καθαρό τάκλιν του στο όριο της περιοχής, η πειραματική Εθνική ομάδα ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία στο “Estadio La Cartuja” της Σεβίλλης.

Ο Μίχαελ Σκίμπε χρησιμοποίησε παίκτες μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα συν τον Αλέξανδρο Τζιόλη, την στιγμή που η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι προετοιμάζεται για το Μουντιάλ, όπου μάλιστα στην πρεμιέρα θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα, Ρωσία.

Ο Αλ Νταουσάρι με κεφαλιά στο 19′ άνοιξε το σκορ για τη Σαουδική Αραβία, ενώ ο Κάνου το 80′ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η “γαλανόλευκη” είχε δυο δοκάρια με τους Μπακασέτα (33′) και Κουλούρη (79′). Πλέον, ετοιμάζεται να παίξει ένα ακόμη φιλικό με το επίσης μουντιαλικό Ιράν στις 2 Ιουνίου, ένα ματς το οποίο η ΕΠΟ έχει ανάψει το πράσινο φως για την διεξαγωγή του στην Ξάνθη, και μένει η θετική απάντηση του Ιράν.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ (Μοουαλάντ), Ομ. Χαουσλαουί (62′ Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλαουί, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82′ Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62′ Κάνου), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλαουί (72′ Αλ Μουαλάτ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας (46′ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71′ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46′ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60′ Μάνταλος), Μπακασέτας (92′ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60′ Κουλούρης).

Share it