Search

Photos: 120κλικ απο την τελετή λήξης του 3ου Φεστιβάλ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στην Ξάνθη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα προβάλλοντας τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασμό.

Ο έκτος προορισμός του προγράμματος ήταν η Ξάνθη οπού οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών απο Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Λήμνο, που μετείχαν στο φεστιβάλ να περνούν ώρες ξεγνοιασιάς μαθαίνοντας νέα αθλήματα που εντάσσονται στα προγράμματα Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων

Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.

Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.

Οι ακαδημίες από την Θράκη που έλαβαν μέρος ήταν οι: ΑΟ Βιστωνίδας, Άρης Πετεινού, Θράκη Φερών,  Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορέστης Ορεστιάδας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης

Θυμηθείτε το πρώτο μέρος του πλούσιο φωτορεπορτάζ του Sportsaddict ΕΔΩ

Share it