Search

Photos: 70κλικ απο το την τελετή λήξης και το φινάλε του Final 4 των Σχολικών αγώνων Λυκείων!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου Λυκείων κοριτσιών και αγοριών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ξάνθης και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη

Μετά το τέλος των αγώνων που βρήκαν το Αριστοτέλειο Κολέγιο στα κορίτσια(θυμηθείτε ΕΔΩ), και το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης στα αγόρια(θυμηθείτε ΕΔΩ) πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των αγώνων με τον Υπεύθυνο της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Ξάνθης Θανάση Πέτσιο να ευχαριστεί άπαντες για την συμβολή τους στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολούθησε η απονομή στους MVP της διοργάνωσης που αναδείχτηκαν στα κορίτσια η Ιωάννα Παχάκη του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου και ο Μάριος-Παναγιώτης Βήχος του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς, τις απονομές έκανε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Παπαθανασίου.

Ακολούθησαν οι απονομές σε όλες τις ομάδες με την σειρά κατάταξης τους, δηλαδή στα κορίτσια: 1. Αριστοτέλειο Κολέγιο, 2. 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 3. 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας, 4. ΓΕΛ Θεσπρωτικού. Και στα αγόρια: 1. 2ο ΓΕΛ Ξάνθης, 2. 1ο ΓΕΛ Αγρινίου, 3. 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς, 4. Νέα Γενιά Ζηρίδη.

Τις απονομές έκαναν οι Περικλής Καλογιάννης(Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ξάνθη), Δημήτρης Σάββογλου(Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης), Παναγιιώτης Καμαρίδης(Επόπτης Αγώνων), Νίκος Κεχαγιάς(Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ΠΑΕ Ξάνθη), Θανάσης Πέτσιος(Υπεύθυνος της ομάδας Φυσικής Αγωγής Ξάνθης), Σοφία Ζήση(Μέλος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Ξάνθης), Παναγιώτης Κεραμάρης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ) και Γιώργος Παπαθανασίου(Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης)

Τους τελικούς αγώνες είχατε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσετε μέσα απο  το live blog του SportsAddict.gr που σε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού στην Θράκη ήταν παρών.

Share it