Search

Νίκησε τον Κομψάτο Πολυάνθου και κλείδωσε την παραμονή της η Αναγέννηση Παγουρίων!

Με 3-0 επικράτησε η Αναγέννηση Παγουρίων τον Κομψάτο Πολυάνθου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-out και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο στο οποίο ο Κομψάτος είχε την υπεροχή, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο, με την Αναγέννηση να έχει και δοκάρι, ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Παγουρίων αφού πήρε γρήγορα το προβάδισμα, πέτυχε στην συνέχεια δύο ακόμα τέρματα. Ο Πολύανθος από την άλλη, έχασε στις αρχές του ματς μερικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή του και μοιραία ηττήθηκε, με το έργο του πλέον να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Μόλις στο 2′ ο Ζούκας έχασε την πρώτη καλή στιγμή του ματς όταν ο Μαγδαληνός απόκρουσε τόσο το πονηρά εκτελεσμένο κόρνερ του, αλλά και το σουτ, που στην συνέχεια επιχείρησε. Στο 11′ το νέο σουτ του Στυλιανίδη δεν βρήκε στόχο και στο 21′ η εκτέλεση φάουλ του Αμαξόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η Αναγέννηση απείλησε για πρώτη φορά στο 24′ όταν το σουτ του Τοτονίδη απόκρουσε σε κόρνερ ο Διαμαλής, με τον τερματοφύλακα του Κομψάτου να πραγματοποιεί στο 26′ νέα σπουδαία επέμβαση στην προσπάθεια του Τοτονίδη. Στο 27′ το σουτ του Λιόλιου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στο 44′ ο Διαμαλής μπλόκαρε το πλασέ που επιχείρησε ο Λιόλιος και στο 45′ το σουτ του Χατζηαντωνίου πέρασε άουτ.

Στο 47′ ο Τοτονίδης έχασε μοναδική ευκαιρία, αστοχώντας μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κεφής με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 55′ ο Διαμαλής απόκρουσε το σουτ του Τοτονίδη και στο 78′ στην μοναδική αξιόλογη φάση του Κομψάτου στο δεύτερο ημίχρονο, το σουτ του Χατζηαντωνίου κατέληξε άουτ. Στο 81′ ο Κωνσταντής με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 84′ ο Τοτονίδης, αφού πέρασε και τον Διαμαλή, έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Μαντζαβέλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεμέτ Μεμέτ): Μαγδαληνός, Ασλαμαζίδης, Τσόγιας, Πολιτίδης, Κοκολάκης, Μακρής, Πολυμένωφ (85′ Αραχωβίτης), Κωνσταντής, Λιόλιος (77′ Λίλο), Κεφής (88′ Ρουμπής), Τοτονίδης.

Κομψάτος Πολυάνθου (Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Βαμβακίδης, Τασούδης, Αμαξόπουλος (78′ Κουβαλάκης), Γιαννακόπουλος, Παρασκευόπουλος (84′ Χαλήλ Λατήφ), Καμμάς (62′ Σταμπολής), Ζούκας, Χατζηαντωνίου, Ταβασίδης (77′ Ψυλλάκης), Στυλιανίδης.

Share it