Search

Γλύτωσε το Χ ο ΑΠΣ Πανθρακικός! Έπεσε τέταρτος ο Αετός Μίσχου!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αετός Μίσχου και ΑΠΣ Πανθρακικός στο πιο σημαντικό ματς της 28ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα δυναμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, πήραν από νωρίς το προβάδισμα και διεκδικώντας κάθε μπάλα, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Ο Αετός μετά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το τέλος του οποίου τον βρήκε σε θέση οδηγού, φαινόταν ότι θα καταφέρει να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Στο δεύτερο μέρος όμως η κατάσταση ανατράπηκε. Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και αυτός των πρασίνων ανέβαινε σταδιακά, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι πάνθηρες με δύο τέρματα σε εφτά λεπτά, κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας και να ρίξουν τον Μίσχο στην τέταρτη θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5′, όταν από κάθετη πάσα του Γιασάρ, ο Σεμερτζή διήνυσε όσα μέτρα είχε μπροστά του και πλάσαρε άψογα τον Ματθαίου για το 1-0. Στο 7′ ο ΑΠΣ Πανθρακικός προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ του Παπαθέου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 20′ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Μουσταφά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Στο 23′ το σουτ του Σεμερτζί πέρασε άουτ, στο 40′ η κεφαλιά του Δελή δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Αρήφ και στο 44′ το σουτ του Χατζηιωαννίδη δεν βρήκε στόχο.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην μείωση του σκορ αλλά ο Δελής είδε τον Φιλιππόπουλο να απομακρύνει την κεφαλιά του πάνω στην γραμμή, ενώ στην συνέχεια της φάσης και μετά την απομάκρυνση του τερματοφύλακα του Μίσχου, η μπάλα αφού βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι κατέληξε κόρνερ. Στο 68′ ο Αρήφ πραγματοποίησε εκπληκτική διπλή απόκρουση στις προσπάθειες του Δελή, αλλά ο επιθετικός του ΑΠΣ Πανθρακικού κατάφερε να σκοράρει στο 83′ με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 2-2 σημείωσε ο Παπαθέος στο 90′ χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Τομάρα και Δοδόγλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αετός Μίσχου: Αρήφ, Σιώμος, Ίσκος, Χαμζά, Φιλιππόπουλος, Κατσικάρης, Μουσταφά, Πάνος, Γιλτίδης (80′ Οζγίτ), Σεμερτζή (88′ Μεμέτ), Γιασάρ.

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Κατσαβός (74′ Τσάμι), Γρηγοριάδης, Τσιπλακίδης (74′ Τσιακλίδης), Μπαξεβανίδης, Δημόπουλος, Χατζηιωαννίδης (74′ Αφεντουλίδης), Αλεξόπουλος, Δελής, Γιάζος, Παπαθέος.

Share it