Search

Photos: Η μεγάλη νίκη παραμονής της Κεντητής επί του Νέστου Κύρνου με καρέ-καρέ το γκολ μια κατηγορία!

Ένα γκολ μια ολόκληρη κατηγορία, τέτοια ήταν η κεφαλιά του Ραμαδάν Ουφούκ που σκόραρε και έσωσε την Κεντητή που κέρδισε στο ντέρμπι παραμονής το Νέστο Κύρνου με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες, σε αγωνιστικά πλαίσια, πάθος, πείσμα και πολύ κόσμο στο γήπεδο άλλωστε οι δύο ομάδες είναι γειτονικά χωριά οπότε υπήρχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το ματς δεν ήταν τόσο ποιοτικό με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρώς την κατοχή να προσπαθούν να απειλήσουν με κεφαλιά του Γιουσούφογλου και σουτ του πρώτου σκόρερ της Κεντητής Αχμέτογλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρα απο το σουτ του Χαλήτογλου δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο αγχωτικό με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται εξαιρετικά μην αφήνοντας καθόλου χώρους στους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας μάλιστα να δημιουργήσουν τις δύο καλύτερες φάσεις του αγώνα με τον Γκαλίπογλου να αστοχεί σε μοναδικό τετ-α-τετ στο 72′ ενώ και οκτώ λεπτά αργότερα είχε νέα προσπάθεια που μπλόκαρε ο Σαλήογλου.

Με το 0-0 να μοιάζει δύσκολο να αλλάξει και τους φίλους των γηπεδούχων να απογοητεύονται ήρθε η φάση του αγώνα. Ο Ιζέτογλου εκτελεί γρήγορα το πλάγιο ξαναπαίρνει πάσα και σεντράρει ο Ικρέμογλου δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης και ο Ραμαδάν Ουφούκ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και άπαντες απο τον πάγκο της Κεντητής εντός γηπέδου για να πανηγυρίσουν έξαλλα το γκολ που θα έδινε την  παραμονή στην ομάδα τους.

Μετά το γκολ δεν άλλαξε κάτι και έτσι το τελευταίο σφύριγμα τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την παραμονή τους, ενώ μοναδικό μελανό σημείο η ένταση που υπήρξε μεταξύ Αλή Κιουτσούκ και Ισμέτογλου που έφερε μετά την λήξη του αγώνα την αποβολή του αμυντικού της Κεντητής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Ιλιάς Εμπλιούκ

ΚΕΝΤΗΤΗ: Σαλήογλου, Καρά Οσμάν, Αλατζά(90′ Αδέμογλου), Ιζέτογλου, Αλή Κιουτσούκ, Γιουσούφογλου, Ραμαδάν Ουφούκ, Αμέτογλου(82′ Σαδουλάχ), Ρασήτογλου, Αχμέτογλου, Τεφίκογλου(19′ Μελέτης)

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ: Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελίδης, Μουζαφέρογλου, Ιμπράμογλου, Βελήογλου Μπερκάν, Αλήογλου, Χαλήτογλου(65′ Γκαλίπογλου), Ισμέτογλου, Βελήογλου Μπαϊράμ(71′ Μουρτεζάογλου)

Share it