Search

Στο Final 4 των Σχολικών με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου οι Σανδραμάνης και Ερμείδης!

Τη νίκη-πρόκριση στην Τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας- Κύπρου (που θα διεξαχθεί 9-10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία) για 3η συνεχόμενη χρονιά πήρε η ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ, καθώς επικράτησε με 78-66 των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στον προημιτελικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως με τη σχολική ομάδα των «Εκπαιδευτηριών Πάνου» αγωνίζονται οι αθλητές της Παιδικής (Καφέζας, Π. Γοργότσης, Μαντίκος και Μοίραλης) και Εφηβικής (Γκάτζιος, Μπαρδάκας, Πατσαντζόπουλος, Σανδραμάνης, Ερμείδης, Σωτηρίου Αδαμόπουλος, Γραμματικός, Δατσιάδης, Καραΐσκος) ομάδας του Προμηθέα, που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και φοιτούν με άριστες επιδόσεις στο Εκπαιδευτήριο της Ναυπάκτου.

Ο Εβρίτης Χρυσόστομος Σανδραμάνης ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του με 19 πόντους ενώ πολύ δουλειά είχε και ο ξανθιώτης Δημήτρης Ερμείδης που σημείωσε 9 πόντους αλλά είχε μεγάλη συμβολή σε άμυνα και επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 33-40 (ημιχ.), 44-55, 66-78.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Δατσιάδης, Μοίραλης 2, Καφέζας 7, Γραμματικός, Σωτηρίου 17 (3), Ερμείδης 9 (1), Πατσαντζόπουλος 10, Καραΐσκος 2, Αδαμόπουλος 5, Σανδραμάνης 19 (2), Μπαρδάκας, Γκάτζιος 7 (1).

Share it