Search

Σε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Γενισέας για τα στερεότυπα στον αθλητισμό και το γυναικείο ποδόσφαιρο οι Βασίλισσες της Θράκης!

Στο Γυμνάσιο της Γενισέας θα βρεθούν την Παρασκευή 4 Μαϊού ο υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας της Βασίλισσας της Θράκης, ο προπονητής της ομάδας και επίλεκτες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα με θέμα “Ενημέρωση για τα στερεότυπα στον αθλητισμό και το γυναικείο ποδόσφαιρο”

Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό απο την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης: “Την Παρασκευή 04 Μαϊου 2018 στο Γυμνάσιο Γενισέας , από τις 10:00 π.μ. έως και τις 12:45 μ.μ. στα πλαίσια της σχολικής θεματικής εβδομάδας 2018 και συγκεκριμένα στον θεματικό άξονα ” Εμφυλες ταυτότητες ” ( σχέσεις των δύο φυλων , στερεότυπα στον αθλητισμό – μύθοι και αλήθειες, ” ανδρικά ” και ” γυναικεία ” αθλήματα κτλ. ) ο υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας της Βασίλισσας της Θράκης, ο προπονητής της ομάδας μας και επίλεκτες αθλήτριες μας θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση με σχετικές ομιλίες αλλά και πρακτική επιδειξη.”

Share it