Search

Πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο στην ΕΠΣ Αθηνών αλλά δεν ξέχασε τον Έβρο Σουφλίου ο Πατέλης!

Την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών με τον ΠΟ Ψυχικού πανηγύρισε ο Κυριάκος Πατέλης, ο οποίος μέχρι τα μισά της φετινής σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Έβρου Σουφλίου. 

Σε έξοδο λοιπόν της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Πατέλης σε αναμνηστική φωτογραφία με τους συμπαίκτες του κράτησε μία φανέλα του Έβρου, αφιερώνοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχία αυτή και στους ανθρώπους του Σουφλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατέλης στο Ψυχικό είναι συμπαίκτης με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σωτήρη Λεοντίου.

Τα συγχαρητήρια του Έβρου Σουφλίου:

«Συγχαρητήρια σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Κυριάκο Πατέλη για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β ΕΠΣΑ με την ομάδα του ΠΟ Ψυχικού.

Μπορεί να έφυγε μακρυά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τον Ιανουάριο αλλά και πάλι δείχνει ότι δεν ξεχνά την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και προσέφερε τα μέγιστα στον φετινό πρώτο γύρο. 

* Οι φωτογραφίες είναι προχθεσινές μετά την κατάκτηση του πρωταθληματος ενώ διακρίνουμε τον νυν συμπαίχτη του και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστη Σωτήρη Λεοντίου».

Share it