Search

Οι δηλώσεις του Κενάν Μπαργκάν για την άνοδο του Άρη στην Super League!

O εκ των αρχηγών του Άρη, Κενάν Μπαργκάν, μίλησε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League, την… συνταγή της επιτυχίας, τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”, ενώ όπως παραδέχτηκε ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός αυτός ήταν ο πιο δύσκολος χαρακτήρας στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή “PRESSing” στην ΕΡΤ-3:

Αρχικά σημείωσε: «Ο στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα την άνοδο στην Super League και αυτό το καταφέραμε. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, συνεχίζουμε και θα κάνουμε τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά».

Για τις πολλές ανατροπές είπε: «Σίγουρα όταν γίνεται πολλές φορές δεν είναι τυχαίο, μπαίναμε στα παιχνίδια και υποτιμούσαμε τον αντίπαλο, δεν ξεκινούσαμε πολύ καλά. Δεχόμασταν το γκολ και η ομάδα… ξυπνούσε και έπαιζε καλύτερα. Αυτό το κάναμε σε πολλά παιχνίδια και αυτό ήταν το «κλειδί» που πήραμε την άνοδο».

Για τις διαφορές της περσινής σεζόν με τη φετινή: «Και πέρυσι είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές, απλά θεωρώ ότι μας έλειπε και η τύχη. Φέτος είναι ακριβώς το αντίθετο. Πέρυσι δεχόμασταν τα γκολ στα τελευταία λεπτά και φέτος σκοράρουμε εμείς και παίρναμε νίκες».

Για το αν ξεχώρισε κάποιο γκολ, αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας για το δικό του και πρόσθεσε: «Στα Τρίκαλα το γκολ που έβαλε στο τέλος ο Μπάμπης Παυλίδης ήταν πολύ σημαντικό και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

Συνεχίζοντας είπε: «Φέτος έκανε διαφορά το σύνολο, ο προπονητής έχει να διαχειριστεί 30 διαφορετικούς χαρακτήρες και όταν έχει και τόσους καλούς παίκτες είναι ακόμα δυσκολότερο. Σε αυτό βοηθήσαμε και εμείς, κρατήσαμε τα αποδυτήρια σε καλό βαθμό, γι’ αυτό πετύχαμε και τον στόχο μας».

Ο Κενάν Μπαργκάν παραδέχθηκε στην συνέχεια: «Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, βοήθησαν όλοι για το κλίμα. Ο δυσκολότερος χαρακτήρας ήμουν εγώ», ενώ για τον Παύλο Μυροφορίδη είπε: «Ο κ. Μυροφορίδης προφανώς και ξέρει καλά την δουλειά του, έχει τον κορμό του, παιδιά που έχει μαζί του στις ομάδες που δουλεύει. Και γι’ αυτό και… χτίζει καλά».

Για τις γενικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόνισε: «Οι αλλαγές πρέπει να αρχίσουν από τις υποδομές. Συναντάμε δυσκολίες και στο “Ν. Ρύσιο” και στο “Κλ. Βικελίδης”. Δεν είναι ποδοσφαιρικός χλοοτάπητας αυτός που παίζουμε για μία μεγάλη ομάδα με στόχους. Αυτά πρέπει να αλλάξουν πρώτα και μετά τα υπόλοιπα», ενώ για την πρώτη θέση είπε: «Τον στόχο τον πετύχαμε, δεν μας ενδιαφέρει πλέον τι θα γίνει».

Για τα όσα ακούστηκαν περί μεταγραφών μέσα στην χρονιά αλλά και τώρα: «Αυτό με τα μεταγραφικά, δεν κάνει καλό σε κανέναν μέσα στην ομάδα, το συζητήσαμε και με τα παιδιά, είπαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και δεν μας ενδιαφέρει».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει. Από την Super League λείπει ο Άρης και ο κόσμος του, δεν υπάρχουν ομάδες με τέτοιο κόσμο και παρουσία στο γήπεδο».

Τέλος, για τον τον ΟΦΗ σχολίασε: «Μετά από ένα σημείο που περίμεναν όλοι τον ΟΦΗ να διαλυθεί, δεν ξέρω τι έγινε, έπαιξαν καλά και ισάξια είναι μαζί μας στην Super League».

Share it