Search

Ελπίδες για Λουντ ενόψει Ξάνθης στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης και μετά το ρεπό της Τρίτης.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν κανονικά ενώ δεν τέθηκε καν θέμα αποχής από τη στιγμή που η προπόνηση είχε προγραμματιστεί για πρωί και τα χρήματα που περίμεναν οι πράσινοι ενδεχομένως να έμπαιναν και να φαίνονται αργότερα στους λογαριασμούς τους.

Οπότε η προπόνηση έγινε χωρίς επιπλέον προβλήματα πέρα των καθαρά αγωνιστικών. Από τα οποία προκύπτει πως ο Ρόμπινς Λουντ έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο μέσος από την Φινλανδία αισθανόταν καλύτερα την Τετάρτη αν και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα αυξάνοντας όμως τους ρυθμούς εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τις απουσίες από το πρόγραμμα ο Κουρμπέλης συνέχισε την θεραπεία του ενώ θεραπεία έκανε και ο Κολοβέτσιος που έχει αιμάτωμα στο δεξί μηρό χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία. Στην διάρκεια της προπόνησης και ο Λουτσιάνο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και αναμένεται να παίξει.

Από την προπόνηση απουσίαζε με σχετική άδεια ο Ινσούα που ούτως η άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη αφού είναι τιμωρημένος.

Share it