Search

Έρχονται ανακοινώσεις στον Άρη Αβάτου! Συνάντηση κορυφής και λήψεις αποφάσεων για προπονητή και ρόστερ

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ομάδα του Άρη Αβάτου που λίγες ημέρες μετά το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Στο αρχικό σχέδιο ήταν  η πρόσληψη του νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, που όπως πληροφορείται το Sportsaddict μετά απο συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε καφέ της πόλης μεταξύ των Ηλία και Γιάννη Κοτόπουλου, του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Γιάννη Μπόσβελη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Ξάνθης Γιώργου Μαραντά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τις ανακοινώσεις να μην αποκλείεται να έρθουν ακόμη και εντός ημέρας.

Να σημειώσουμε πως η αρχική συνάντηση είχε γίνει προ εβδομάδας οπού οι δύο πλευρές έθεσαν τους όρους τους για την συνεργασία, και μετά απο συζητήσεις και  διεργασίες η διοίκηση του Άρη Αβάτου αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τον πολύπειρο Ξανθιώτη τεχνικό ανεβάζοντας έτσι και τον πήχη στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Μαραντάς αναμένεται αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Αβάτου, οπού θα πάρει οριστικά τα “κλειδιά” της ομάδας, να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας και τους ιδιοκτήτες τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του συλλόγου με τις μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και την οριστικοποίηση των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ της ομάδας

Share it