Search

Δύσκολο πλέον το έργο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου! Σημαντικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό ματς που τα είχε όλα και το παρακολούθησαν 200 και πλέον άτομα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει σαφώς ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους και να προβληματίζει τους γηπεδούχους. Οι γαλανόλευκοι του Ανέστη Σπυριάδη, αν και προηγήθηκαν δύο φορές στον αγώνα, είδαν τους αντιπάλους τους να τους ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές, αμφότερες από στημένες φάσεις, οι οποίες ήταν και οι μοναδικές τελικές τους στο ματς.

Ο Μέγας προηγήθηκε μόλις στο 11′ όταν από κόρνερ του Ρομπέρ, ο Ντεμιρτσίδης που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι έκανε με κοντινή προβολή το 1-0. Στο 34′ μετά από γύρισμα του Κλη, ο Αντωνιάδης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, με τον Δεληγιάννη να αποκρούει ενστικτωδώς, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος μεσοεπιθετικός του Ιάσμου, που βγήκε τετατέτ, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστική απειλή τους ισοφάρισαν. Συγκεκριμένα στο 38′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη, ο Ζαγγούλος ήταν εκείνος που έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο κόουτς προσπάθησαν να ανακατέψουν την τράπουλα, με τους γηπεδούχους να προχωρούν σε αναγκαστική αλλαγή του μέχρι τότε σκόρερ τους και τον κύριο Αϊβάζη από την άλλη να περνά τον Βοργιατζίδη στην θέση του Αραμπατζή, παρ’όλο που μέχρι τότε ο τελευταίος, ήταν ίσως ο κορυφαίος από την ομάδα του. Στο 77′ οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα με την φοβερή εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου, όμως στο 79′ ο Χατζητουλούσης με κεφαλιά και μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Παπουτσίδη, ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, με τον χαφ του Κοσμίου να μην πανηγυρίζει, προς τιμήν, το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην πρώην ομάδα του και μάλιστα του τόπου καταγωγής του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Μπαλάφα. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχασαν την νίκη λόγω της κακής τους εμφάνισης, ωστόσο έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία τόσο για μια ανατροπή του Αχμέτ Φουρκάν στο δεύτερο ημίχρονο, στην οποία ζητούν πέναλτι, όσο και για την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο ίδιος παίκτης για εξύβριση προς τον πρώτο βοηθό, κάτι που όπως υποστηρίζουν στον Ίασμο δεν έγινε ποτέ και ήταν μια επινόηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (71′ Χουσεΐν Χιλμί) , Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης (59′ Γιαννακιτσίδης), Αχμέτ Φουρκάν, Κλής, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης, Τριάντος, Αγγέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής, Νάνος, Αραμπατζής (63′ Βοργιατζίδης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (84′ Γαβριήλ), Ξενάκης (90+4′ Παπασπυρόπουλος).

Share it