Search

Μαθαίνουν αντίπαλο Δημοκρίτειο και Αστέρας ! Οι αντίπαλοι Λεύκιππου και Εθνικού στα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με αρκετές εκκρεμότητες ακόμη ως προς τα ζευγάρια των πλέι οφ.

Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή έχει να κάνει με τις διασταυρώσεις 1-4 των δύο ομίλων, με τον Λεύκιππο Ξάνθης  να βρίσκει με πλεονέκτημα έδρας, απέναντι του το Παγγαίο που την τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου παίζει εκτός με το αδύναμο Δοξάτο και έτσι με τη νίκη του θα διατηρηθεί στην τέταρτη θέη. Ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΚΑΟ Δράμας.

Απο εκεί και  πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο πλασάρισμα των ομάδων και στους δύο ομίλους στις θέσεις 2-3, θυμίζουμε πως ο δεύτερος κάθε ομίλου πάει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Στον όμιλο των ομάδων της Θράκης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με το Δημοκρίτειο να θέλει μόνο νίκη στην Ξάνθη κόντρα στον Αρίωνα για να πάρει την δεύτερη θέση χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Αστέρας στο Σουφλί. Στον Α’ όμιλο είναι ξεκάθαρα τα πράγματα μια και ο Πανσερραϊκός ευνοείται σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Σερρών και έτσι κατεβαίνει χωρίς τρομερό κίνητρο στο τοπικό ντέρμπι με Ρούπελ.

Έτσι αν τα πράγματα κυλήσουν “φυσιολογικά” απο πλευράς αποτελεσμάτων το Δημοκρίτειο θα αντιμετωπίσει έχοντας πλεονέκτημα έδρας τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Αστέρας Καβάλας έχοντας μειονέκτημα έδρας θα βρει στον δρόμο του τον Αθλητικό Όμιλο Σερρών.

Το εντυπωσιακό των πλέι οφ είναι πως θα υπάρχει εκπρόσωπος απο όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον Έβρο να έχει τον Εθνικό, η Ροδόπη το Δημοκρίτειο, η Ξάνθη τον Λεύκιππο, η Δράμα τον ΚΑΟΔ, η Καβάλα τους Αστέρα και Παγγαίο ενώ η Σέρρες θα έχουν Πανσερραϊκό και ΑΟΣ.

Share it