Search

Νίκη για την Κ20 της Ξάνθης με σύνθεση…Εφηβικού κόντρα στην Λάρισα!(+pics)

Απόλυτα επιτυχημένο αποδείχτηκε το εγχείρημα του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της Ξάνθης, Νίκου Κεχαγιά, που μαζί με τους συνεργάτες του αποφάσισαν στο παιχνίδι της Κ20 της Ξάνθης κόντρα στην Λάρισα στα Πηγάδια να αγωνιστεί η ομάδα Κ17 του συλλόγου που θα μετέχει στο Final 4 και αυτή τον έβγαλε ασπροπρόσωπο κερδίζοντας με 3-1.

Οι Έφηβοι της ξανθιώτικης ομάδας έβγαλαν δείγματα του σπουδαίου ταλέντου τους στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα για ακόμη ένα ματς τον Γιάννη Φάκη που πέτυχε ακόμη δύο γκολ.

Το σκορ για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή άνοιξε ο Σερραίος στράικερ στο 8′ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση και σαραντάρα μπαλιά του Κώστα Θυμιάνη, με τους Θεσσαλούς να προσπαθούν να απαντήσουν και να έχουν την μεγάλη ευκαιρία στο 26′ όταν ο Χατζής κέρδισε πέναλτι όμως ο Νούσιος αστόχησε. Ο Στράτος Γράβας στο 36′ έκανε δύο τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας με ωραίο τελείωμα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και με τον… συνήθη ύποπτο Γιάννη Φάκη να σκοράρει έκανε το 3-0, ενώ στην συνέχεια η ομάδα της Ξάνθης είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει ενώ καλές στιγμές είχαν και οι Θεσσαλοί με δύο εξ΄αυτών να έχουν πρωταγωνιστή τον ξανθιώτη φορ Γιάννη Μουξιό που είχε καλή εμφάνιση. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 72′ όταν μετά απο σέντρα-σουτ του πρώην μεσοεπιθετικού της Ξάνθης και εκ των κορυφαίων της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Χατζή, ο Ποδάρας παρενέβη στην πορεία της μπάλας και άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα Κ20 της Ξάνθης έφτασε τους 39 βαθμούς, και έχει ακόμη δύο ματς για το φινάλε της σαιζόν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Δανδανίδη και Καραγιάννη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές Δ., Θυμιάνης, Πασσαλής, Γκατζόγιας (50′ Γκασιμπαγιατζίδης), Γράβας, Φάκης, Τσιλιγγίρης (72′ Κοτόπουλος), Κακουλίδης (83′ Τσιτσεκίδης).

ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτζής (60′ Αλεξανδρίδης), Μασούρας, Βαφειάδης, Τάρτας, Καραθάνος (55′ Κουτσούκης), Φωτόπουλος (55′ Πλατάνας), Μπιγκάνος, Χατζής, Νούσιος, Μουξιός.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it