Search

Ο απολογισμός της 25ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 19 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 1 ισοπαλία συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 4-1 νίκησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός την ΑΕ Κομοτηνής και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, αφού ο Αετός Μίσχου γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ από το Αγιοχώρι. Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Μύστακας και Πόντος Κομοτηνής, ενώ το Φανάρι νίκησε με 5-2 την Φιλία Κομοτηνής στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Αετός Μίσχου 4-1

Σοκαριστική ήττα γνώρισε στο Αγιοχώρι ο Αετός Μίσχου ο οποίος παρ’όλο που στην ανάπαυλα προηγούνταν με 0-1, δέχθηκε τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον τραυματισμό του βασικού γκολκίπερ του Μίσχου, που αποχώρησε ως αλλαγή. Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Εζδάτ Γιασάρ.

ΑΟ Φαναρίου-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 5-2

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής το Φανάρι κατάφερε να αντρέψει το εις βάρος του 0-2, σκορ με το οποίο έχανε το πρώτο εικοσάλεπτο και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 5-2. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Νταναδάς (2), Αθανάσαρος (2) και Μποτρότσος, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δις ο Αρναούτ Ριντβάν.

ΑΟ Μύστακας-Πόντος Κομοτηνής 1-1

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς Μύστακας και Πόντος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βουτσά, όμως μέχρι την ανάπαυλα αντίκρισαν δύο κόκκνες κάρτες και αγωνίστηκαν για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με εννέα παίκτες. Τελικά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και να κερδίσουν τον έναν βαθμό.

ΑΠΣ Πανθρακικός-ΑΕ Κομοτηνής 4-1

Αν και δυσκολεύτηκε, ο ΑΠΣ Πανθρακικός νίκησε με 4-1 την ΑΕ Κομοτηνής και αύξησε την διαφορά του στην δεύτερη θέση. Οι πάνθηρες προηγήθηκαν με τον Χατζηιωαννίδη και ο Δελής έκανε το 2-0. Ο Κιρκιτζής μείωσε σε 2-1, ενώ Μπαξεβανίδης και Γρηγοριάδης έγραψαν το τελικό 4-1.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Ηρακλής Σαπών 0-3 α.α.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α.

Ένωση Ασωμάτων-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 25 αγωνιστικές!

Share it