Search

Photos: Πρωταθλήτρια Βορρά η Ξάνθη με εμφατική νίκη επί της Λάρισας στο φινάλε της κανονικής περιόδου!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Κ17 Super League η Ξάνθη που κέρδισε στο Xanthi FC Arena, λόγω των αγώνων του Περιφερειακού, την Λάρισα με 5-0 κατακτώντας παράλληλα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή του Βορείου Ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας στο 33′ μετά απο αρκετές φάσεις να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρις σε κεφαλιά του Κακουλίδη μετά απο σέντρα του Γράβα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης ήταν  απολαυστική, και με τέρματα των Φάκη στο 48′, Κοτόπουλου στο 59′, Τσιτσεκίδη στο 76′ και Μανίσγλου στο 88′ έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 5-0 κόντρα στους Θεσσαλούς που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της συνάντησης να απειλήσουν αισθητά την εστία του Γκάρα. Με την Ξάνθη μάλιστα να έχει και χαμένο πέναλτι στο 87′ με τον Κουσκουρίδα να σταματά το χτύπημα του Λεωντσάκου

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο συλλέγοντας 58 βαθμούς, κατακτώντας την  πρώτη θέση στον Β’ όμιλο. Πλέον η ομάδα της Θράκης στρέφει την προσοχή της στο Final 4 που θα γίνει στο Αγρίνιο, εκεί οπού στις 7 Μαϊού οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κώστας Μπεδρελής):  Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Ισμέτ (53′ Κοτόπουλος), Πασσαλής (63′ Κωσταρέλης), Γκασιμπαγιατζίδης (53′ Μανίσογλου), Γράβας, Φάκης, Τσιλιγγίρης (69′ Τσιεγγελίδης), Κακουλίδης (60′ Τσιτσεκίδης).

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ(Ζήσης Ζιάγκας): Κουσκουριδάς, Μαλούσι(46′ Μπουζούκης), Μαλάκος, Φουρκιώτης, Τέλιος(58′ Κόφφας), Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης(65′ Έξαρχος, Καμπέρης(58′ Δημόπουλος), Φουρκιώτης(65′ Έξαρχος), Πινάκας, Πετάνι(58′ Κοντωγιώργος)

Share it