Search

Η Ευρωπαϊκή επιστροφή της Ξάνθης περνάει μέσα απο Τούμπα και…Κέρκυρα! Το μενού των μονομάχων για το εισιτήριο του Europa League

Η Ξάνθη μπορεί να ήταν με διαφορά η πιο κερδισμένη της 27ης αγωνιστικής της Super League, αλλά η σημερινή(22/4) 28η είναι η καθοριστική που θα δείξει και τον δρόμο ως προς τους “μονομάχους” για το πέμπτο και τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με την κατάσταση ως προς τους διεκδικητές να ξεκαθαρίζει Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο, ενώ οι Λεβαδειακός και Πανιώνιος που ακολουθούν ελπίζουν μόνο σε ένα “θαύμα”.

Η Ξάνθη έχει αρκετά πιο δύσκολο πρόγραμμα απο την ομάδα της Τρίπολης έχοντας στο μενού της εκτός έδρας παιχνίδια σε Τούμπα και Λεωφόρο, αλλά και εντός έδρας ματς με την Λάρισα. Ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του Αστέρα έχει εκτός έδρας παιχνίδια σε Κέρκυρα και Αγρίνιο και εντός τον Απόλλων Σμύρνης.

Η 28η είναι η πλέον καθοριστική καθώς η ομάδα του Αστέρα παίζει κόντρα στην Κέρκυρα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή, και αν οι Αρκάδες καταφέρουν να κερδίσουν αυτόματα την επόμενη αγωνιστική θα παίζουν με αδιάφορο Απόλλωνα ενώ αδιάφορος είναι και ο Παναιτωλικός την τελευταία αγωνιστική.

Ενώ η Ξάνθη παίζει σε μια παραδοσιακά κακή έδρα για αυτήν απέναντι στον ΠΑΟΚ που θέλει δεδομένα την δεύτερη θέση ενώ θέλει μόνο νίκες μέχρι να βγει η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για το ματς με την ΑΕΚ. Ακολουθεί  το εντός με την Λάρισα που είναι στα μέτρα της Ξάνθης ενώ την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΞ παίζει με τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων.

Η Ξάνθη έχοντας το πολύ δύσκολο ματς στην Τούμπα θέλει οπωσδήποτε γκέλα του Αστέρα, καθώς σε ισοβαθμία υπερτερούν οι Αρκάδες και κακά τα ψέμματα το πρόγραμμα της ομάδας της Τρίπολης μοιάζει ικανό να της δώσει το 3/3 που χρειάζεται για να έχει πλεονέκτημα σε σχέση με την Ξάνθη που ακόμη και με 2/2 με Λάρισα και Παναθηναϊκό αυτό δεν θα της είναι αρκετό.

Λεβαδειακό και Πανιώνιο τους βάζουμε για το τυπικό στην ιστορία καθώς βλέποντας και το πρόγραμμα τους, και έχοντας και μεταξύ τους ματς μοιάζει αδύνατο να μπορέσουν να πάρουν θέση στην  πεντάδα καθώς πέρα απο το δικό τους 3/3 θέλουν παράλληλα Ξάνθη και Αστέρας να κάνουν απλά μία νίκη ο ΑΟΞ και τουλάχιστον 2 η ομάδα της Τρίπολης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 19:00

Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ  (39 β.)

ΠΑΟΚ (Ε) 22/4

ΑΕΛ (Μ) 29/4

Παναθηναϊκός (Ε) 6/5

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ  (36 β.)

Κέρκυρα (Ε) 22/4

Απόλλων Σμύρνης (Μ) 29/4

Παναιτωλικός (Ε) 6/5

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ (34 β.)

ΑΕΚ (Ε) 22/4

Ατρόμητος (Μ) 29/4

Πανιώνιος (Ε) 6/5

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ  (34 β.)

Παναθηναϊκός (Μ) 22/4

Πλατανιάς (Ε) 29/4

Λεβαδειακός (Μ) 6/5

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

5. Ξάνθη 39

6. Αστέρας 36

7. Λεβαδειακός 34

8. Πανιώνιος 34

 

Share it