Search

(Χ)άνει τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα ο ΑΠΣ Πανθρακικός μετά την ισοπαλία με την Ένωση Ασωμάτων!

Την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών γνώρισε ο ΑΠΣ Πανθρακικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ένωση Ασωμάτων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα πολύ καλό ματς, το οποίο είχε τον τίτλο του ντέρμπυ της αγωνιστικής οι Πάνθηρες παρ’όλο που πήγαν στην ανάπαυλα όντας πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πραγματοποιήσουν την ανατροπή και να φτάσουν ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ωστόσο η Ένωση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στην τελευταία, ουσιαστικά, φάση του παιχνιδιού, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, κερδίζοντας έναν σημαντικό βαθμό, τόσο για την ίδια, όσο και για την πρωτοπόρο Βιστωνίδα Κοπτερού, η οποία για να χάσει τον τίτλο, θα πρέπει στα εναπομείναντα παιχνίδια, να κάνει τρεις γκέλες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ με τον Παλτζί Μεχμέτ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 64′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σοφοκλή Τσιπλακίδη, ενώ στο 78′ ο Παπαθέος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χασάν Βολκάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Χαρίτση και Κελεσίδη.

Πηγή: Περισκόπιο

Share it