Search

Π. Λογαράς: «Το ποδόσφαιρο του Έβρου πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει, ακόμα και αν δεν θέλουν κάποιοι»

Στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στον Μάιο, θα κατέβει ο Παναγιώτης Λογαράς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών της Νίκης Απαλού.

Όπως αναφέρει στην δήλωση του που έστειλε στα Μ.Μ.Ε. σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν στην παράταξη με την οποία κατεβαίνει.

«Ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό αθώο ποδόσφαιρο και να δώσουμε εμείς το παράδειγμα και στις μεγάλες κατηγορίες», τονίζει ο κ. Λογαράς.

Η δήλωση του:

«Το ποδόσφαιρο του Έβρου επιβάλλεται να αλλάξει επιτέλους και θα αλλάξει, γιατί μπαίνει σε μια προεκλογική περίοδο από τις 5-5 έως και στις 5-6-2018.

Εμείς οι εκπρόσωποι των σωματείων έχουμε το μαχαίρι και την πίτα ,ας την κόψουμε λοιπόν!

Εκτός εάν μερικά σωματεία δεν θέλουν γιατί έτσι τους βολεύει!!

Η καινούρια εντεκάδα στις εκλογές που ανακοινώθηκε ανεπίσημα σε κάποια σάϊτ στο διαδίκτυο ,θα κατέβει με (11) έντεκα καινούρια πρόσωπα που θέλουν την πραγματική αλλαγή στον Νομό μας(και ας το αμφισβητούν κάποιοι), σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και ονόματα.

Έχω να πω πολλά και θα τα πω δημοσίως. Μετά τις εκλογές ας είναι κάποιοι προετοιμασμένοι να απολογηθούν σε όλα τα σωματεία του νομού δημόσια επιτέλους και όχι στα καφενεία.

Ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό αθώο ποδόσφαιρο και να δώσουμε εμείς το παράδειγμα και στις μεγάλες κατηγορίες».

Share it