Search

Θριαμβεύτρια η Βιστωνίδα Κοπτερού στο ντέρμπυ με τον ΑΠΣ Πανθρακικό!

Την νίκη με 3-1 η οποία την έφερε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τίτλο της πρωταθλήτριας της Β’ ΕΠΣ Θράκης, πανηγύρισε η Βιστωνίδα Κοπτερού επί του ΑΠΣ Πανθρακικού στην 23η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι την δυνατή τους έδρα και τους περίπου 200 φιλάθλους τους, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους. Από την άλλη ο ΑΠΣ Πανθρακικός, επηρεάστηκε ίσως και απότην φανατική ατμόσφαιρα ππυ επικρατούσε στο γήπεδο, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και το μόνο που μπόρεσε ήταν να ισοφαρίσει για μερικά δευτερόλεπτα από ένα στημένο, στην μοναδική του αξιόλογη τελική.

Η Βιστωνίδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ όταν από σέντρα του Ραμαδάν Σεβέν ο Γκόγκος σκόραρε με κεφαλιά. Στο 5′ και το 8′ τα σουτ των Ραμαδάν Σεβέν και Μπίνμπασι Αλή αντίστοιχα έφυγαν λίγο άουτ, ενώ στο 32′ ο Γκόγκος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ματθαίου.

Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με την απευθείας εκρέλεση φάουλ του Γρηγοριάδη, αλλά ένα λεπτό αργότερα μετά από φάουλ του Ιμπίς Ριτβάν, ο Ντουμπάν Οζάν με κοντινή προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1. Στο 64′ το σουτ του Ραμαδάν Σεβέν δεν βρήκε στόχο και στο 73′ ο Γκόγκος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίνδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη. Πολύ καλή η διαιτησία της αναμέτρησης, με τον ρέφερι να υποδεικνύει και μια κόκκινη, δεύτερη κίτρινη, στον Ραμαδάν Σεβέν στο 88′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Οντέρ Μουμίν): Πουλακίδας, Ιμπίς Ριτβάν, Τομπά Χασάν, Ντουμπάν Οζάν, Πενόπουλος, Χαρμπάζ Εράι, Μοεμίν Ντογουκάν (46′ Τομπά Αλτάι), Μπίνμπασι Αλή (70′ Μουσά Εγκέ), Γκιρετλί Ναζήμ (46′ Δεμήρ Χασάν Χουσεΐν), Γκόγκος (78′ Μουσταφά Οντέρ).

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Ντάβανος (64′ Κανέλλης), Τσάμη, Τσιπλακίδης Σ., Μπαξεβανίδης (70′ Μουζάς), Δημόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Αλεξόπουλος, Στούπος (46′ Γρηγοριάδης), Δελής, Παπαθέος.

Share it