Search

Έσπασαν το αήττητο του ΑΠΣ Πανθρακικού οι Μπακαλιάροι! (+pics)

Με 0-1 επικράτησε ο ΑΟ Φαναρίου του ΑΠΣ Πανθρακικού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα ματς με αρκετά νεύρα και ένταση, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με την άψογη ανασταλτική τους λειτουργιά να κρατήσουν μακριά από τα καρέ τους του γηπεδούχους στο πρώτο μέρος. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά αυτού, σε μια φάση που υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος οι Μπακαλιάροι είχαν το νου τους κυρίως στην άμυνα, με τους Πάνθηρες να μην καταφέρνουν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση, αφού δεν αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και να παραμένουν έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο 10′ μετά από κόρνερ του Τζελέπη, ο Κανέλλης έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 42′ ο Νταναδάς ανατράπηκε από τον Ματθαίου εκτός περιοχής, με τον κύριο Γιασάρη να υποδεικνύει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΑΠΣ Πανθρακικού, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για κόκκινη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραβέτης στο 45+1′, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα για το 0-1.

Στο 52′ ο Ματθαίου απόκρουσε το πλασέ του Καραβέτη από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 68′ έγινε άλλη μια φάση που σήκωσε πολλή συζήτηση. Ο ρέφερι του αγώνα υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, για χέρι του Λαμπίδη και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του ΑΟΦ, Πριτσίδης, απώθησε τον διαιτητή του αγώνα και αποβλήθηκε. Τελικά ο κύριος Γιασάρης σε συνεννόηση με την πρώτη βοηθό, άλλαξε την απόφασή του, σε επιθετικό φάουλ, ενώ ρόλο τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους ανέλαβε ο…σκόρερ της αναμέτρησης, Καραβέτης.

Στο 70′ ο Στούπος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντινή απόσταση, στο 80′ η προσπάθεια του Νταναδά σταμάτησε στο δοκάρι και στο 90+5′ ο Καραβέτης, που ήταν προφανώς η μορφή του αγώνα, κράτησε την νίκη που ο ίδιος χάριζε μέχρι εκείνη την στιγμή στην ομάδα του, αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Δημόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιασάρης που είχε για βοηθούς την Ευγενίδου και τον Καραΐδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Ντάβανος, Αφεντουλίδης (83′ Τσιπλακίδης), Τσιπλακίδης Α., Κανέλλης (76′ Σαλήμ), Δημόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Τζελέπης (53′ Μουζάς), Στούπος, Δελής.

ΑΟ Φαναρίου (Ταουκίδης): Πριτσίδης, Αθανάσαρος, Λαμπίδης (87′ Παπασάββας), Αναγνωστίδης, Βασταρδέλης, Σαταμέτος, Καραβέτης, Μπαχτσεβάνης (77′ Τσατσαρίδης), Μποντρότσος, Νταναδάς (90′ Γεωργιάδης), Τσατσαρίδης Ο.

Share it