Search

Νίκος Κεχαγιάς για την επιτυχία των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης: “Το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο έχει παρόν και πολύ λαμπρό μέλλον”

Δεν έκρυψε την χαρά του για την μεγάλη επιτυχία της μεικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ξάνθη και ζωντανός θρύλος της ομάδας του ΑΟΞ, όντας ο πρώτος σε συμμετοχές, Νίκος Κεχαγιάς.

Σε δήλωση του στο Sportsaddict για την μεγάλη επιτυχία της Μεικτές ομάδας Παίδων της Ξάνθης ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη, Νίκος Κεχαγιάς ανέφερε: “Θέλω να συγχαρώ μέσα απο την καρδιά μου τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Κουτρουλό, την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και πάνω απ’ όλα τα παιδιά της ομάδας για αυτή την σπουδαία επιτυχία. Για ακόμη μια φορά έδειξαν πως το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο πέρα απο παρών έχει και πολύ λαμπρό μέλλον. Η ΠΑΕ Ξάνθη θα είναι πάντα στο πλευρό της Ένωσης και πιστεύομε πως με αγαστή συνεργασία θα μπορούμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε όλοι μαζί μεγάλες επιτυχίες για το ποδόσφαιρο μας”

Δήλωση ιδιαίτερης βαρύτητας αν σκεφτεί κανείς την συμβολή και της ξανθιώτικης ΠΑΕ στην πολύ μεγάλη επιτυχία των μεικτών, με αρκετά απο τα παιδιά και μάλιστα εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχίας της ομάδας να αποτελούν μέλη των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου.

Share it