Search

Υπάρχει και αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Η αφιέρωση και το φιλί του Λουτσέσκου στον μικρό μαχητή της ζωής Ιησού

Σε μια περίοδο που το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο προσκήνιο για τους χειρότερους δυνατούς λόγους, μια διαφορετική και πολύ όμορφη εικόνα με ακόμη ομορφότερη ιστορία έρχεται να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο των πρωταγωνιστών των τελευταίων ημερών, με μια εικόνα απο αυτές που θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο και όχι όπλα και εισόδους παραγόντων.

Όπως βλέπεται λοιπόν στην φωτογραφία οι παίκτες του ΠΑΟΚ δέχθηκαν έναν ξεχωριστό επισκέπτη στην προπόνηση τους, με τον μικρό Ιησού, με καταγωγή απο την Βουλγαρία αν και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Θεσσαλονίκη. Ο μικρός Ιησούς χάρις την ομάδα του ΠΑΟΚ και την οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη κατάφερε να βάλει πρόσθετα μέλη και πλέον στέκεται στα πόδια του.

Έτσι, επέστρεψε στο γήπεδο νικητής και έτυχε της πιο θερμής υποδοχής από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου,  και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που τον υποδέχθηκε με ένα πατρικό φιλί και μια ζεστή αγκαλιά. Ενώ ο πιτσιρικάς τους ζήτησε να πάρουν έναν τίτλο για αυτόν, με τους παίκτες των “ασπρόμαυρων” να του υπόσχονται το Κύπελλο.

Share it