Search

Ενίσχυσε με αθλητικό υλικό το ΤΟΛ της Μαΐστρου ο Δήμος Αλεξ/πολης

Σε αγορά αθλητικού υλικού (τραμπολινάκι βατήρα, μπάρες δυζύγου γυναικών, δερμάτινη θήκη δοκού ισορροπίας και θήκη ενός μεγάλου στρώματος γυμναστικής) προχώρησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για το ΤΟΛ της Μαΐστρου όπου προπονούνται οι ΟΕΓΑ & Δημόκριτος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξ/πολης Νεκτάριος Κελεσίδης ευχαρίστησε με ανάρτηση του στο facebook τον Δήμο  και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, θυμίζοντας και πάλι την δέσμευση του δημάρχου για το “Σπίτι της Γυμναστικής”:

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα τον Γιάννη Βαταμίδη (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού) για τις ενέργειες στην αγορά αθλητικού υλικού (τραμπολινάκι βατήρα, μπάρες δυζύγου γυναικών, δερμάτινη θήκη δοκού ισορροπίας και θήκη ενός μεγάλου στρώματος γυμναστικής), προς όφελος των παιδιών της ενόργανης γυμναστικής!! Ελπίζουμε στο μέλλον να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση και το ενδιαφέρον του κ. Δημάρχου για την υλοποίηση του “Σπιτιού της Γυμναστικής”, λύνοντας ένα τεράστιο πρόβλημα συνθηκών προπόνησης και αγώνων στην ευρύτερη περιοχή μας!!!!»

Share it