Search

Στο TOP 10 των πρώτων σκόρερ της Volley League δύο αθλητές του Εθνικού! Στην 50αδα δύο ακόμη του Εθνικού και ισάριθμοι Εβρίτες άλλων ομάδων!

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League εδώ και κάποιες μέρες έχει περάσει στην ιστορία, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να μπαίνει σήμερα στην κρίσιμη και ψυχοφθόρο διαδικασία των play –  out.

Ο Εθνικός στην Πιερία χρειάζεται τη νίκη για να βάλει τις βάσεις της παραμονής και στην προσπάθεια του αυτή θα χρειαστεί ζεστά τα επιθετικά του όπλα. Ποιά ήταν αυτά κατά τη διάρκεια της σεζόν;

Σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αυτοί που κατέκτησαν τους περισσότερους πόντους για τον Εθνικό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ο Βελίτσκοβιτς με 321 και ο Παγιάν με 279. Αμφότεροι μάλιστα βρίσκονται ψηλά στη λίστα, φιγουράρωντας στο top 10, με τον Σέρβο να καταλαμβάνει την 7η θέση και τον Παγιάν την 9η. Ο “Βέλι” αγωνιζόμενος σε όλα τα ματς και ο Κολομβιανός διαγώνιος σε 16, καθώς αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στην πρώη 50αδα απ’ τον Εθνικό βρίσκονται και οι Χριστόφας και Ριζόπουλος, με τον πρώτο να σημειώνει 181 πόντους σε 21 παιχνίδια (θέση 36)  και τον δεύτερο 180 σε 22 αγωνιζόμενος στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή (θέση 37).

Στη λίστα βρίσκονται ακόμη δύο Εβρίτες, οι οποίοι έχουν ανδρωθεί με τη φανέλα του Εθνικού. Ο Ανέστης Δαλακούρας του Παμβοχαϊκού στη θέση 27 με 191 πόντους και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στη θέση 39 με 175.

Share it