Search

Δεύτερες στον προκριματικό του Βορρά οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης! Πρόκριση στο Πανελλήνιο για Πιερικό Αρχέλαο

Οι Νεάνιδες του Πιερικού Αρχέλαου είναι αυτές που κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν την πρώτη θέση του Α’ προκριματικού ομίλου και να πάρουν θέση για το Πανελλήνιο, κερδίζοντας στον “τελικό” του ομίλου με 58-43 την Ασπίδα Ξάνθης.

Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα της Ξάνθης που έκανε τρομερή προσπάθεια ειδικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα οπού η ομάδα της Κατερίνης είχε το μικρό προβάδισμα αλλά σε όλη την διάρκεια τους η ομάδα της Ξάνθης ήταν κοντά στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια μεγάλα σουτ απο πλευράς νικητριών και η αστοχία των κοριτσιών του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έδωσε τη νίκη πρόκριση για την ομάδα του Πιερικού, με την ομάδα της Ξάνθης να μένει με την εξαιρετική πορεία που έκανε μέχρι εδώ και ολοκληρώθηκε με την δεύτερη θέση του Βόρειου προκριματικού ομίλου.

Και φέτος η Ασπίδα Ξάνθης με την σκληρή δουλειά των προπονητών Νεδίμ Καρά Αχμέτ και Λένας Αντώνογλου, παρουσίασε εξαιρετικά πράγματα, με κορίτσια που τα πήγαν περίφημα τόσο όταν αγωνίστηκαν με το Γυναικείο, αλλά και στα αναπτυξιακά με κατάκτηση πρωταθλήματος στις Νεάνιδες και δεύτερη θέση στις Κορασίδες στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δεκάλεπτα: 9-10, 24-28(ημίχρονο), 35-40, 43-58(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΊΔΑ ΞΆΝΘΗΣ(Νεδίμ Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Παυλάκη, Μωυσένκου, Ευθυμίου, Μαμαλίγκατζη , Πετρίδου, Ιμπραήμογλου

Share it