Search

Ένας φίλος απο τα παλιά βρέθηκε μετά απο 13 χρόνια στην Ξάνθη!(+pic)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ξανθιώτες στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας με την Τσεχία καθώς στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο προ 13ετίας ποδοσφαιριστής της ομάδας Μάρτιν Βόζαμπαλ.

Ο Τσέχος πρώην μέσος της Ξάνθης, που πλέον εργάζεται ως τιμ μάνατζερ στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε της πατρίδας του, είχε πολλά να θυμηθεί απο την παρουσία του στον σύλλογο την περίοδο 2004-2005.

Αποτέλεσμα εικόνας για vozabal xanthi

Μια χρονιά που μπορεί ο διεθνής Τσέχος να μην βγάλει στο γήπεδο αυτά που ήθελε και ο ίδιος, άλλωστε αγωνίστηκε σε μόλις 12 ματς και αρκετά εξ΄’ αυτών ως αλλαγή, ωστόσο είχε να πει αρκετά καλά λόγια για την πόλη και ανθρώπους της ομάδας. Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές αλλά αυτές όπως μας τόνιζε ξεθωριάζουν μέσα στον χρόνο.

Ο Βόζαμπαλ παρακολούθησε με ενδιαφέρον το ματς και προτού αποχωρήσει μαζί με τους απεσταλμένους της Τσεχικής Ομοσπονδίας αποθέωσε την Εθνική Ελπίδων, τονίζοντας πόσο θετική εντύπωση του έκανε η Ελληνική ομάδα, ενώ ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα έρθει να είναι για Ευρωπαϊκό ματς της Ξάνθης με την ομάδα του.

Share it