Search

“Σόκαρε” το Άβατο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έσπασε το αήττητο της Φελώνης!

Μπορεί να ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο ωστόσο ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, καθώς η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου παρότι υποβιβασμένη και με ελλείψεις έκανε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς κερδίζοντας στην Φελώνη με 3-0.

Η ομάδα του Ζόραν Στολινοβιτς στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στις αρκετές αλλαγές που πραγματοποίησε όπως ήταν λογικό ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, με τους παίκτες του Αβάτου πάντως να μοιάζουν εκτός αγώνα σε μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε μπροστά στο σκορ στο 30′ με τέρμα του Λάζαρου Στοίνοβιτς, ενώ στο 70′ η ομάδα του Αβάτου άγγιξε την ισοφάριση όμως το σουτ του Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Συνοδινού. Στο 80′ ο Ανυφαντάκης έκανε το 0-2 για την Δόξα ενώ στο 91′ ο Αλεξακούδης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Δόξας στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Μάλιστα αν δεν ήταν ο Εμίνογλου που έκανε 2-3 σημαντικές επεμβάσεις το ματς θα έπαιρνε διαστάσεις διασυρμού, με τους παίκτες του Αβάτου να απογοητεύουν με την συνολική τους εικόνα

Παρά την απογοήτευση της ήττας στον Άρη Αβάτου στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

 

Άρης Αβάτου: Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης(46′ Μπαργκάν), Τιφτίκης(69′ Ψεμματάς), Βαφειάδης, Μελισσόπουλος Μ., Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος, Μελισσόπουλος Ν.(60′ Παπαδιώτης), Λαζαρίδης(46′ Τουργαίδης)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Ξενοδοχίδης Γ., Κούτρας, Μίλλερ, Λεφής, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς(88′ Αντρέου), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης(73′ Γάιδας), Κόσιης(69′ Ξενοδοχίδης Ηλ.)

Share it