Search

Έκλεισε με νίκη τη χρονιά η Δόξα Προσκυνητών που νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής!

Με 3-1 επικράτησε η Δόξα Προσκυνητών του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε ένα ήσυχο ματς κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα και να βάλει τις βάσεις για μια ακόμα νίκη. Η Δόξα προηγήθηκε από το πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση νίκη, κόντρα στον Μέγα,  με την ομάδα της Καρπερής να καταφέρνει να μειώσει στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μόλις στο 7ο λεπτό οι Προσκυνητές άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Μόσχου, ενώ στο 20′ ο Παγώνης με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Μέγα κάνοντας το 2-0. Στο 45′ η Καρπερή κατάφερε να μειώσει σε 2-1, χάρη στην κεφαλιά του Γκλαβίνη, ενώ στο 90′ ο Κελεσίδης με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Κίτσο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας (67′ Πότσης), Μόσχος, Καραγιαννίδης, Κελεσίδης, Τρίχας, Κρεμμύδας (85′ Δραγανίδης), Χακάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παγώνης.

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος, Τουνουσίδης, Νικολίτσας, Μπιντσης, Γκλαβίνης, Κούτλας, Μαυρουδής.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it